11
lutego 2019
roku opiekun grupy projektowej Małgorzata
Plis-Lozer przygotowała prezentację multimedialną i materiał filmowy na
wykład. Tematem spotkania zespołu realizacyjnego będzie „Reklama w
gastronomii“.
Przygotowanie materiałów na spotkanie zespołem realizacyjnym (działanie nr 1)
Reviewed by FiremkiZSOiZ
on
lutego 11, 2019
Rating: 5
Działanie polega na stworzeniu lokalu gastronomicznego odpowiadającego na potrzeby konsumentów w wieku 16-50 lat, pragnących zjeść „coś szybko i zdrowo". W ten sposób powstała Firemka „SALADBAR”. Oferta baru sałatkowego skierowana jest głównie do uczniów i nauczycieli Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra Henryka Sucharskiego w Bolesławcu.
Bar sałatkowy „SALADBAR” oferuje swoim klientom asortyment sałatek własnej produkcji, wykonywanych na miejscu z surowców o najwyższej jakości.